wat is?

Walcheren 360 is een website in blogstijl met een aantal doelen:

1) Met foto’s de schoonheid van Walcheren laten zien. Meestal zijn de foto’s artistiek georiënteerd. Soms kunnen ze een meer journalistisch karakter hebben. Elke foto is voorzien van een korte beschrijving. Incidenteel kan de tekst een link bevatten voor aanvullende informatie. Ook kan een artikel soms uit meerdere foto’s bestaan.

2) Een archief van foto’s opbouwen. Na verloop van tijd zal de ontwikkeling van Walcheren in beeld zichtbaar worden.

3) Een podium bieden voor kunstenaars en artiesten die wonen en/of werken op Walcheren. Dit podium kan een tijdelijk of een meer permanent karakter hebben.

4) Een rode draad bieden voor mijn persoonlijke en fotografische ontwikkeling.

Nog veel te doen

Walcheren 360 is nog sterk in ontwikkeling. Niet alle gestelde doelen zullen al behaald zijn. Geleidelijk zal de hoeveelheid foto’s en informatie groeien.

Ideeën

Heb je een goed idee voor een foto of fotografisch verslag? Of zoek je een digitaal podium voor kunst met een link naar Walcheren? Dan hoor ik graag van je! Het kan via Twitter maar een email (eventueel via het contactformulier) is misschien persoonlijker.

Disclaimer

Deze website is met grote zorgvuldigheid ontwikkeld en samengesteld. Toch is het niet ondenkbaar dat er af en toe fouten worden gemaakt. Walcheren 360 en alle personen achter de website kunnen niet instaan voor de directe en indirecte gevolgen hiervan. Wel hoor ik het graag als je problemen tegenkomt op of met betrekking tot de website. Gebruik hiervoor het contactformulier.
De website en alle informatie inclusief het beeldmateriaal is beschermd via copyrightwetgeving. Sommige onderdelen zijn mogelijk gedeponeerd bij gezaghebbende instanties. Het zonder nadrukkelijke schriftelijke toestemming gebruiken van deze materialen in een andere omgeving dan deze website is diefstal. Neem contact op via het contactformulier mocht je interesse hebben in het gebruik van bepaalde materialen op deze website.

Informatie over de auteur en fotograaf

Meer informatie over de hoofdauteur en fotograaf van deze website kan gevonden worden op robertvandeneijk.nl.